Kvanttihypnoosista ohjausta omaan elämään

Koetko intohimoa tai innostusta elämässäsi?

Tavallisia kysymyksiä ovat, mistä voin tietää, kulutanko aikaani oikeisiin asioihin? Palvelevatko tekemiseni, työni tai harrastukseni korkeinta parastani tai lähimmäisteni, ihmiskunnan tai vaikkapa maapallon etuja? 

Voidaan kai sanoa, ettei ole olemassa oikeaa tai väärää polkua. Kuitenkin meitä ohjataan siihen suuntaan, joka vie meitä eteenpäin parhaalla mahdollisella tavalla. Siihen kuuluu oman ohjauksen kuunteleminen, sisäisen äänen havaitseminen ja sen mukaan toimiminen. 

Mistä tunnistan elämäntehtäväni?

Rauhan tunne, suuri motivaatio, innostus tai oman luovuuden kukkaan puhkeaminen ovat yleensä merkkejä siitä, että olet löytänyt elämäntehtäväsi. Elämäntehtävä, kutsumustyö tai sielunsuunnitelman, miten asian haluaa ilmaista, voi olla eri ihmisillä hyvin erityyppistä tekemistä. Mikäli omistaudut työllesi tai harrastuksellesi täysin, koet suurta tyydytystä tehdä sitä mitä teet, nämä voivat olla merkkejä siitä, että olet oikealla tiellä.

Myös hankalat asiat tai oppiläksyt voivat palvella korkeinta parastasi

Joskus meidän on tärkeä oppia jotain tärkeää, jotta voimme kasvaa ja kehittyä seuraavalle tasolle elämässämme. Tämän ymmärtämällä voi olla helpompi hyväksyä myös olosuhteita joissa olemme tai elämme, esim. minne olemme syntyneet, kenen kanssa olemme tekemisissä tai vaikeuksia joita kohtaamme. Vastoinkäymisetkään eivät siis yksiselitteisesti kerro siitä, että valitsemasi polku olisi jollain tavoin väärä.

Sisäinen ohjaus ohjaa huomiomme tärkeisiin asioihin

Voimme saada ohjausta näkymättömän maailman puolelta esim. unien muodossa, mutta joskus myös aivan konkreettisien fyysisessä maailmassa havaittavien tapahtumien välityksellä. Tarvitsemamme kirja voi suorastaa tipahtaa hyllystä varpaillemme tai verkkokalvollemme. Joskus meille tulee tarve pysähtyä johonkin paikkaan, soittaa jollekin, hankkia jotain, tutustua johonkin uuteen asiaan, mitä milloinkin. Kuuntele ohjaustasi ja pyri toimimaan sen mukaisesti! 

Symboliikkaa arjessa

Joillekin ohjaus voi tarkoittaa voimakasta symbolista ohjausta, näet ja koet ympärilläsi jatkuvasti asioita, jotka ohjaavat sinua ajattelemaan tai huomaamaan jotain. Symbolisia viestejä tulee usein myös unien kautta. Välillä nämä viestit voivat olla päivän selviä heti ensimmäisellä kerralla, kun joskus ymmärrät asian vasta, kun joku symbolinen asia toistuu toista tai kolmatta kertaa lyhyen ajan sisällä. Viestin tuojinä toimivat usein eläimet, ehkä tavallisimmin linnut, esim. talitiainen, korppi tai kyyhkynen.

tiainen

Mitä on "ohjauksessa oleminen"?

Yhä suurempi osa auttajista ei huomisesta huoli, vaan ottaa vastaan sen mitä aamu tuo tullessaan. Täydellisessä ohjauksessa oleminen ei tarkoita sitä, etteikö kalenterissa voi olla merkintöjä pitkällekin. Kalenterimerkintöjen ja suunnitelmallisuuden ohella on kuitenkin tärkeää jättää tilaa myös ”ohjaukselle”, eikä täyttää aikataulua kokonaan etukäteen. Mitä vahvempi yhteys korkeimpaan tietoisuuteen on, sitä selvempiä viestejä ja ohjausta voi saada. 

Voit saada pieniä tai isoja vihjeitä esim. siitä, mitä tehdä, mitä syödä, keneen olla yhteydessä, mitä opiskella tai mitä kursseja olisi hyvä käydä. Hoitaja voi saada kaikki asiakkaansa perustuen tällaiseen ohjaukseen, vaikka ei asiaa välttämättä tiedosta.  Kokemus on osoittanut, että jopa täydellisessä ohjauksessa oleminen toimii käytännössäkin oikein hyvin, vaikka se kuulostaa utopialta. 

ohjausta eteenpäin

Ohjausta elämään kvanttihypnoosin avulla

Kvanttihypnoosin avulla voi joskus saada hyvinkin suoraa ohjausta ja neuvoja matkalle. Istunto voi avata ja vahvistaa yhteyttäsi korkeimpaan tietoisuuteesi ja oppaisiisi, helpottaen ohjauksen kuuntelua jatkossa.

Varaa oma istuntosi laittamalla viestiä tai soittamalla, mikä tapa sinulle parhaiten sopii! Voit myös kysyä lisää, mikäli herää mitä tahansa kysyttävää.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *