Kvanttihypnoosi, regressio, aikamatka

Erilaisia metodeita tai tapoja tehdä kvanttihypnoosia on monia, mutta lopulta menetelmät eivät hirveän paljoa poikkea toisistaan. Vähäisiä eroja on kuitenkin niin menetelmissä, kuin ohjaajien tyylissä viedä eteenpäin istuntoa. Joissakin metodeissa ei perinteisesti ole käytetty tai jopa sallittu etäistuntoja. Viime aikoina etäistunnot ovat lisääntyneet erilaisten koronatoimien ja matkustusrajoitteiden vuoksi.

Rakkauden ja luottamuksen ilmapiirissä

 Ilmapiiri jossa istunto tehdään on tärkeä. Omissa istunnoissamme pyydämme saada olla suorassa yhteydessä alkulähteen valoon, rakkauteen, voimaan ja viisauteen. Ohjaamamme istunnot toteutetaan rakkauden ilmapiirissä, oman ”Minä Olen” -valomme ympäröimänä. Rakkauden ja luottamuksen ilmapiirissä istunnolla on parhaat edellytykset onnistua ja saattaa meitä eteenpäin matkallamme.

Kvanttimatka, regressio tai QHHT-istunto

Kvanttihypnoosista ja siihen käytetyistä erilaisista metodeista voidaan käyttää monia nimityksiä. Tavallisimpia ovat regressioterapia, kvanttimatka, aikamatka, QHHT tai aiempien elämien regressio.

Käyttämissämme menetelmissä on vaikutteita useista menetelmistä ja opiskelemiamme menetelmiä ovat Introspective Hypnosis, A.U.R.A -hypnoositerapia sekä lähinnä QHHT -menetelmistä vaikutteita saanut Marjut Saariniemen opettama kvanttihypnoosi.

Siivet selkään

Hanki siivet selkääsi!

Mikä tahansa metodeista voi antaa sinulle ”siivet selkääsi” ja viedä sinut matkalle, joka avartaa tietoisuuttasi. Kvanttihypnoosi voi avata yhteyttäsi korkeimpaan itseesi tai paljastaa sinulle jotain tärkeää omasta sielunsuunnitelmastasi.

Voit varata oman istuntosi nyt joko Jannelta tai Sallalta. Salla ohjaa istuntoja vielä hetken aikaa harjoitushintaan, 80 euroa / istunto.