Ketä me olemme?

Salla ja Janne Lyytikäinen Kolin maisemissa

Lue miksi kvanttihypnoosi.fi ohjaaja voi olla sinunkin valintasi kvanttihypnoosikokemuksesi ohjaamiselle?

Tavallisia ihmisiä

Olemme kaksi tavallista ihmistä, Salla ja Janne, Keski-Suomesta, Jyväskylästä. Sisällämme on herännyt halu auttaa kanssakulkijoita. Erityisesti sydäntä lähellämme on auttajien ja hoitajien auttaminen eteenpäin heidän omalla polullaan. 

Asiakkaanamme on myös paljon nuoria ja lapsia. Yllättävän usein avun tarvitsija on yhteyttä ottavan henkilön puoliso, perheenjäsen tai muu läheinen. Jokaisen tulee kuitenkin itse haluta hoitoa ja päätös tulla istuntoon lähtee lopulta jokaisesta itsestään. 
Lue asiaa sivuava blogikirjoituksemme. 

Pienille lapsille emme tee hypnoosi-istuntoja. Yleensä autamme lapsia energiahoidolla lapsen vanhempien kautta/välittämänä. Joskus autamme lapsia myös kvanttihypnoosia hyödyntävällä energiahoidolla, jossa lapsi ottaa vastaan hoitoa etänä, kotonaan esim. oman äitinsä sylissä istuen.

❤ Kaikki mitä olet koskaan halunnut, on pelon toisella puolella. ❤

– George Addair

Tehtävämme

Elämäntehtäväksemme on tullut auttaa auttajia, parantajia, henkisen tien kulkijoita ja valotyöntekijöitä eteenpäin heidän omalla matkallaan. Koemme, että tämä tehtävä on kutsumuksemme, ylhäältä annettu, eikä niinkään oman tietoisen mielemme valinta. 

Jos et vielä pysty muodostamaan yhteyttä korkeampaan itseesi, energiahoitajana voimme toimia siltana omaan parantavaan energiaasi, auttaen tätä äärettömän rakkauden valoa korkeammasta itsestäsi hoitamaan koko olemustasi, kunnes itse kykenet muodostamaan yhteyden korkeimpaan itseesi.

Tehtävämme on synnyttää positiivisia ketjureaktioita, laittaa hyvä kiertämään! Erinomaisen suurta tyydytystä tuottaa, kun näkee ihmisten paranevan ja kehittyvän, löytävän yhteyden korkeimpaan itseensä sekä nähdä heidän valonsa laajenevan ja kasvavan.

Haluamme auttaa sinua eheytymään, paranemaan ja tulemaan kokonaiseksi taas. Valo ja rakkaus on jo voittanut. Anna valon kasvaa sisälläsi. 

Sairaudet ovat energian epätasapainoa ja tukoksia, jotka olemme luoneet itsessämme. Kehomme yrittää puhua meille näiden merkkien kautta.

Kun huolehdit ensin itsestäsi, on helpompi sen jälkeen huolehtia muista.

Korkeampi Minä =
Sisäinen Viisaus =
Higher Self...

Korkeampi minä on yhteys Luojaamme. Korkeampi itse on osa itseämme, jota kautta voimme löytää kaikki etsimämme vastaukset ja muodostaa yhteyden omaan valoomme, tähän rajoittamattomaan parantumistaajuuteen, rakkauden, tiedon ja ymmärryksen lähteeseen.

Erityisiä kokemuksia

Kvanttihypnoosi eri muodoissaan voi olla iso juttu, joka muuttaa elämääsi merkittävästi. Epämääräisyys, kivut tai vaivat, joiden parissa olet ehkä jo kauan elämäsi matkaa tehnyt, saavat nyt luvan väistyä. Jumalan rakkaus, alkulähteen puhdas valo on kaikkeuden suurin voima. Siihen luotamme.

Tähänastiset kokemuksemme energiahoitajina ja kvanttihypnoosiohjaajina ovat rohkaisseet meitä jatkamaan ja jakamaan osaamistamme yhä laajempaan käyttöön. Olemme saaneet todentaa isoja muutoksia, syvää paranemista ja eheytymistä, parisuhteiden paranemista ja jopa elämää merkittävästi muuttaneita tapahtumia ja elämänkohtaloita. Useista asiakkaistamme on tullut itsestään auttajia ja monet auttajat ovat ottaneet uusia askeleita omalla matkallaan.

Olemme saaneet tässä työssä olla todistajina meitä suurempien voimien joskus hyvin hämmästyttävillekin vaikutuksille. 

Arvomme

Kvanttihypnoosiohjaajana meille on erityisen tärkeää:

Soita tai laita viestiä, tutustutaan ja jutellaan. Olemme Sinua varten!

❤ Voimme helposti antaa anteeksi lapselle, joka pelkää pimeää. Todellinen elämän tragedia kuitenkin on, kun ihminen pelkää valoa. ❤

– Platon