Kvanttihypnoosi.fi -hypnoosiohjaajien esittely

Janne

Janne

Janne kiinnostui kvanttihypnoosista tutustuttuaan aiheeseen ensin kauan aikaa mm. katselemalla lukuisia tallennettuja kvanttihypnoosi-istuntoja YouTubesta. Aihe alkoi kiinnostamaan, kun näytti siltä että kvanttihypnoosi voisi olla erinomainen lisä energiahoitajan työkalupakkiin. 

Monissa muiden ohjaajien tekemisssä istunnoissa näytti tapahtuvat sellaista paranemista, johon ei ilman syvärentoutumista päästä ehkä lainkaan. Kvanttihypnoosi onkin ennakoidusti osoittaunut yhdeksi tärkeimmistä ja tehokkaimmista energiahoitamisen työkaluista. 

Yhdeksi suosituimmista hoitomuodoistamme on tullut #Tuplateho nimen saanut hoito, jossa yhdistämme kvanttihypnoosia ja energiahoitoa. Voit tutustua tähän hoitomuotoon Energiahoitaja.com -sivuilla ja Energiahoitajien Blogista! Janne on suorittanut useita kvanttihypnoosikursseja ja ohjannut toistasataa kvanttihypnoosi-istuntoa.

Janne Introspective Hypnosis diplomi

Jannen ensimmäinen hypnoosi -koulutus oli Antonio Sangion ja Alba Weinmannin yhdessä toteuttama Introspective Hypnosis -kurssi Hollannissa. Tätä kvanttihypnoosimetodia voi hyvällä syyllä kutsua traumaterapiaksi. Siinä selvitetään ja hoidetaan erityisesti asiakkaan haittana olevia traumoja. 

Kouluttajina tällä kurssilla oli kaksi maailmanlaajuisesti tunnettua ja arvostettua kvanttihypnoosi-ammattilaista, jotka ovat toimineet innoittajina lukuisille ihmisille läpi maailman. 

Kouluttautuminen on jatkunut tämän jälkeen mm. Maiju Saariniemen ja Aurora Quezadan ohjauksessa. 

Jannen motto on, että tekemällä oppii ja omistautumalla asialleen kehittyy vieläkin enemmän.

Ota yhteyttä, kysy joitain!

Salla tekee nyt edullisia harjoitushoitoja

Salla suoritti kvanttihypnoosin perusteet -kurssin elokuussa 2020 ja tekee nyt edullisia harjoitushoitoja. Hinta noin kolmen tunnin istunnolle on 80 euroa.

Salla on pohjakoulutukseltaan toimintaterapeutti ja tottunut auttamaan ihmisiä erilaisissa ongelmissa ja tilanteissa. Salla toimii Hoitohuone Balancella  energiahoitajana ja kvanttihypnoosiohjaajana.

Kokemus Maijun kvanttihypnoosin perusteet -kurssista oli todella hyvä. Maijun  kurssillaan oli helppo ja mukava oppia kvanttihypnoosin perusteita. Kvanttihypnoosi on antanut jo niin paljon itselleni, että on todella mukava viedä tätä osaamista käytäntöön ohjaamalla istuntoja nyt myös itse ja myös käyttää kvanttihypnoosi osana omaa hoitotyötämme! 

Kvanttihypnoosin perusteet sertifikaatti - Salla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muut yhteystiedot ja yhteydenottotavat

Siirry yhteystiedot sivulle klikkaamalla nappia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *