Suomennettuja Dolores Cannonin kirjoja

vapaaehtoisten kolme aaltoa ja uusi maailma

Hypnoterapeutti ja kirjailija: Dolores cannon

Dolores Cannon (1931-2014) oli regressio- ja kvanttihypnoosin pioneeri, joka harjoitti hypnoosia vuodesta 1968 lähtien. Hän opiskeli useita eri hypnoosimenetelmiä, joiden pohjalta kehitti oman ainutlaatuisen tekniikkansa. Myös Suomessa koulutettavat kvanttihypnoosimuodot perustuvat ainakin osittain Dolores Cannonin aloittamaan työhön.

Lisäksi Doloreksen elämäntehtäväksi muodostui syvällisen tiedon kerryttäminen hypnoosin avulla ja saatujen tietojen saattaminen kirjojen muotoon. Hänen kirjojaan on käännetty 20 kielelle. Kauttamme saatavilla ovat nyt kaikki Dolores Cannonin suomenkieliset kirjat. 

Tutustu kirjoihin

Vapaaehtoisten kolme aaltoa ja uusi maailma

Tämä kirja vie lukijan uskomattomiin seikkailuihin ja voi auttaa sinua ymmärtämään itseäsi tai ihmisiä, jotka kokevat olevansa maan päällä suorittamassa palvelusta ihmiskunnalle tai maaäidille.

Vapaaehtoisten kolme aaltoa ja uusi maailma -Dolores Cannon
29 €

Valvojat

Kirjassaan hän tekee uskomattomasta ymmärrettävää ja auttaa myös meitä hyväksymään itsemme ja olemassaolomme tässä.

29 €
32 €

Monitahoinen universumi

Dolores Cannonin hypnoosityöskentely on vienyt tutkimukset Universumin luonteesta pitkälle. Monitahoinen universumi käsittelee mm. maan mysteerejä, kuten Atlantista, pyramideja, Pääsiäissaarta, Bermudan kolmiota, liiton arkkia, Loch Nessin hirviötä ja Nazca-linjoja.

Viisi edellistä elämää

Uran alkutaipaleilla Dolores ja ohjasi istuntoja henkilölle, jolla oli taipumuksena vaipua syvään transsitilaan, jossa hän kuvasi eri inkarnaatioitaan hyvin tarkasti. Mafiagangsteri Al’n heilana 1920-luvun Chicagossa, plantaasinomistajaperheen tyttärenä 1860-luvulla Amerikan etelävaltioissa ja linnanherran tyttärenä 1300-luvun Saksassa.

19 €
24 €

Keskusteluja Nostradamuksen kanssa - Osa 1

Tässä kirjassa Nostradamus avaa kuuluisien nelisäkeidensä arvoituksiin piilotetut koodit. Hän puhuu meidän ajastamme ja varoittaa meitä, jotta voisimme hyödyntää vapaata tahtoamme tulevaisuuden muuttamiseksi.

Kolme ensin mainittua muodostavat loogisen kirjasarjan (Vapaaehtoisten Kolme aaltoa, Valvojat + Monitahoinen universumi) ja ne on mahdollista ostaa yhteishintaan 87 euroa sis. toimituskulun. 

Kirjat ovat noudettavissa Äänekoskelta tai toimitettavissa postitse. Toimituskulu 1-2 kirjalle on 5 euroa. Maksu etäkäteen, käteisellä tai MobilePay.

Klikkaa tästä tilataksesi jonkin näistä kirjoista. 

Saat minuun yhteyden myös puhelimitse tai WhatsAppilla sivun alalaidassa olevaa kuvaketta klikkaamalla.